Dial Telecom zprovoznil novou DWDM trasu Praha - Víděň

24.10.2016
Praha, Vídeň
Dial Telecom, a.s. , přední český poskytovatel datových a hlasových služeb,úspěšně dokončil projekt výstavby nové DWDM trasy Praha – Vídeň, která je součástí firemní strategie rozvoje „Ultra Low Latency“ sítě .

Dial Telecom tak pokračuje s rozvojem svých  „DCM free“ optických transportních DWDM tras využívajících koherentní detekci, která umožňuje dosahovat rychlostí n x 100 Gbit/s a v budoucnu i vyšších a zaručuje zároveň nízkou latenci přenášeného signálu.

Zároveň s DWDM trasou byl ve Vídni (Data Centre Vienna - Interxion, Louis-Haefliger-gasse 10) zřízen přístupový bod Ethernet/IP/MPLS sítě Dial Telecomu pro poskytování paketově orientovaných služeb.

Dial Telecom pokračuje ve své strategii rozšiřování sítě blíže ke svým zákazníkům, přičemž se nemění základní přístup, založený na rychlé implementaci moderních technologií, vysoké kvalitě a dostupnosti nabízených služeb a konkurenceschopných cenách.