Zásady zpracování osobních údajů pro zákazníky Dial Telecomu

25.5.2018
Vážení zákazníci, dovolte, abychom Vás informovali, že společnost Dial Telecom, a.s. vydala dokument „Zásady zpracování osobních údajů pro zákazníky Dial Telecomu, a.s. „ v souladu s Nařízením EP a Rady (EU) č. 2016/679, který je účinný od 25. 5.2018.

Úplné znění naleznete v  sekci Pro zákazníky/GDPR nebo ke stažení zde.

Akciová společnost Dial Telecom je poskytovatelem komplexního portfolia hlasových, datových a internetových služeb s garantovanou dostupností po celé České republice prostřednictvím vlastní jednotné optické sítě. Síť společnosti Dial Telecom má centrální dohledové centrum v Praze. Monitorování sítě i pracoviště podpory zákazníků pracují v nepřetržitém provozu 24 hodin denně, 7 dní v týdnu.