Tenisový turnaj Dial Telecom CUP

9.9.2019
Pořádně živo bylo o víkendu od 31.8. do 2.9.2019 na tenisových kurtech pod zámkem ve Frýdlantu v Čechách. Tamní tenisový klub pořádal již 16. ročník tradičního celostátního turnaje mužů a žen Dial Telecom Cup, s finanční dotací 50.000,- Kč.

Společnost Dial Telecom, a.s. byla již tradičně  jedním z hlavních partnerů.

Turnaj i doprovodný program byly určeny především široké veřejnosti.

"Jsme rádi, že si lidé našli cestu jak na jednotlivá tenisová klání účastníků turnaje, tak na sobotní program. Kromě domácích reprezentantů se na turnaji představila řada hráčů z celé České republiky, mnoho z nich i s ligovými zkušenostmi.„ Sdělil ředitel turnaje a zároveň frýdlantského tenisového klubu Lukáš Procházka.

Zaslouženým vítězem dvouhry se stal Michal Fraňek, loňský mistr republiky, který porazil ve finále Jakuba Kadoru. Čtyřhru ovládl mladý pár hráčů Jakub Mikula a Matyáš Černý. Turnaj žen vyhrála Julie Štruplová, která nedala ve finále šanci další talentované mladé hráčce Alle Abeldině. Čtyhru žen vyhrál pár Sandra Matochová a Adéla Havrlíková.